Kardinala Alojza Stepinca 2A - Trg Svetog Ante, Š.Brijeg

PRODAJA STANOVA MAKARSKA

HILLS RESIDENCE

Projekt HILLS RESIDENCE moderan je kompleks koji donosi dašak svježine i originalnih arhitektonskih rješenja u svijet nekretnina u Makarskoj.
 
Sastoji se od 3 luksuzne zgrade s ukupno 120 stambenih jedinica (40 stanova po zgradi) i 144 garažna parking mjesta.
 
Osim toga, sadrži 2 vanjska bazena, jacuzzy bazene , dječju igraonicu i koktel bar što će budućim stanarima zasigurno omogućiti mnoštvo zabave i prilike za opuštanje.
 
Projektom Hill Residence želimo stvoriti ambijent koji će Makarsku učiniti još poželjnijim mjestom za život, gdje će naši stanari imati sav komfor na dohvat ruke, te će moći više slobodnog vremena odvajati za sebe i za zdrave životne navike. 
Naša vizija je stvaranje najvišeg standarda urbanog življenja, stoga nam je pored udobnosti i privatnosti prioritet omogućiti našim stanarima raznovrsne usluge u sklopu kompleksa dostupne samo njima. Time se razlikujemo od običnih stambenih kompleksa i postavljamo letvicu modernog življenja još više.
 
Ovakav koncept stanovanja unosi raznolikost, udobnost i sigurnost u svakodnevicu koja neće biti svedena samo na kvadraturu stambene jedinice.
 
 
Arhitektonsko rješenje, dizajn prostora i kvaliteta gradnje urađeni su po najvišim suvremenim svjetskim standardima, a poseban naglaskak stavljen je na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja.
 
Tvrta ARGENTARIA d.o.o. je zaslužena za Arhitektonsko riješenje, a kako bi kvaliteta održavanja i usluga trajno ostala na najvišem nivou, planirano je dugoročno upravljanje kompleksom od strane Hills Residencea.
Isključivo stanarima Hills Residence kompleksa dostupni su prostori za odmor, rekreaciju i druženje, kao i brojne premium usluge, čime stvaramo bolji koncept življenja štedeći Vaše vrijeme i novac te pružajući Vam sve što trebate na vlastitoj adresi. 
 
Dostupni su Vam sljedeći sadržaji:
 
  • Vanjski bazeni 
  • Vanjska igraona za djecu
  • Jacuzzy bazeni, 
  • Caffer bar-Koktel bar 
  • Posredovanje u iznajmljivanju stambene jedinice

POGLEDAJTE STANOVE

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

HILLS RESIDENCE 3

Etaža 1 - Prizemlje stanova

Etaža 2 - 1. kat stanova

Etaža 3 - 2. kat stanova

Etaža 4 - 3. kat stanova

Etaža 5 - 4. kat stanova

HILLS RESIDENCE 1

Etaža 1 - Prizemlje stanova

Etaža 2 - 1. kat stanova

Etaža 3 - 2. kat stanova

Etaža 4 - 3. kat stanova

Etaža 5 - 4. kat stanova

HILLS RESIDENCE 2

Etaža 1 - Prizemlje stanova

Etaža 2 - 1. kat stanova

Etaža 3 - 2. kat stanova

Etaža 4 - 3. kat stanova

Etaža 5 - 4. kat stanova

Ukoliko tražite nekretninu koja kombinira luksuz, praktičnost i profitabilnost, stanovi u Makarskoj su idealno rješenje. Ovaj prelijepi grad na hrvatskoj obali, poznat po kristalno čistom moru, plažama i prirodi, nudi bogatstvo mogućnosti za odmor i relaksaciju, ali i odlične investicijske prilike.

Naša novogradnja u Makarskoj se sastoji od luksuznih stanova izgrađenih prema najvišim standardima. Svaki stan je dizajniran da pruža maksimalnu udobnost i luksuz, uz velike terase s predivnim pogledom na more.

U sklopu kompleksa nalaze se bazeni i jacuzziji, gdje možete uživati u sunčanom danu ili se opustiti uz pogled na zvjezdano nebo. Kvaliteta gradnje, kombinirana s luksuznim sadržajima, čini ovaj kompleks jedinstvenim mjestom za život i odmor.

Stan u Makarskoj nije samo udoban dom ili mjesto za odmor – to je također iznimno profitabilna investicija. Zahvaljujući sve većoj popularnosti Makarske kao turističke destinacije, iznajmljivanje stana može donijeti impresivne prihode.

Uspješno iznajmljivanje stana može godišnje donijeti oko 15,000 eura, što znači da bi se uložena investicija mogla vratiti u roku od samo desetak godina. Nakon toga, sve što zaradite je čisti profit.

Makarska je grad koji nudi mnogo toga. Predivne plaže, kristalno čisto more, brojne turističke atrakcije, restorani i kafići, ali i mirna sela u okolici čine Makarsku idealnom destinacijom za život ili odmor. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju stana u ovom prekrasnom gradu, slobodno nas kontaktirajte za više informacija. Radujemo se što ćemo vam pomoći da pronađete svoj novi dom ili profitabilnu investiciju.

MAKARSKA

Makarska je priobalni grad smješten u Splitsko-dalmatinskoj županiji, podno planine Biokovo.  Od davnine je upravno, političko, gospodarsko, kulturno i prosvjetno, a od sredine XX. st. i turističko središte. Danas je to grad s više od 15 tisuća stanovnika kojemu pripadaju i slikovita naselja pod Biokovom: Veliko Brdo, Puharići, Kotišina i Makar od kojega je nastalo ime Makarska.
Jedno je od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. Pješčana i šljunčana plaža, duga je gotovo 2 km i prepoznatljiv je simbol Makarske.
Grad krase duge šetnice obrubljene borovima gdje se nalaze različiti turistički sadržaji, udobni hoteli, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima, te zabavnim sadržajem za djecu i odrasle.
Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m) koji štiti od prodora kontinentalne klime, te ima bujnu mediteransku vegetaciju, blagu zimu, duga i topla ljeta s osvježavajućim maestralom.

Makarska je obgrljena prirodom. Sunce ju obasjava više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 20 °C od lipnja do rujna, a čisto plavo more od lipnja do listopada ima temperaturu iznad 20 °C.
Grad Makarska razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i rt Osejava i najveća je i jedina takva luka između ušća Cetine i Neretve. Danas iz luke vozi trajekt više puta dnevno za Sumartin na Braču i katamaran za Korčulu, Mljet, Dubrovnik. Za ljetnih večeri luka je puna jahti i turističkih izletničkih brodova, a Kačićev trg u središtu grada pun je mladosti koja uživa u zabavnim i kulturnim priredbama. Što dublje zalazimo u noć, Makarska je riva sve življa, a kafići, restorani i disco-barovi sve puniji.
Leži na 43° 17' 38'' geografske širine i na 17° 1' 20'' istočne dužine, gotovo u sredini sjeverozapadne polovice Makarskog primorja.