Kardinala Alojza Stepinca 2A - Trg Svetog Ante, Š.Brijeg

O nama

Luxury Gradnja pruža koncept življenja u bezbrižnom i ugodnom okruženju

Luxury
gradnja

Luxury Gradnja osnovana je da bi i u poslu stambene gradnje bili za klasu bolji i kako bi nastavili uspješno poslovanje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.
Njezin vlasnik, osnivač i donedavno većinski vlasnik AS Kramara, u ovaj posao unijeo je svoje dugogodišnje iskustvo kako bi Luxury Gradnja postala sinonim za kvalitetu, dugotrajnost i moderna rezidencijalna rješenja. Na samom početku svoga rada kupili smo Tvrtku koja ima veći broj Arhitekata s dugogodišnjim iskustvom da svoju uspješnu priču prenesu na naše projekte, te da kroz arhitektonsko projektiranje, statičku analizu konstrukcije, izvedbene i radioničke nacrte, tehnički nadzor i dr. unese inovativnost i kreativnost koji će naše stanove izdvojiti od ostalih.

Naše buduće kupce privući će odlična lokacija i cijena, funkcionalni stanovi s pomno osmišljenim rasporedom, te kvalitetna izvedba i izbor materijala. Osim toga, Luxury Gradnja pružit će im i koncept življenja u bezbrižnom i ugodnom okruženju, što u današnjem svijetu postaje imperativ.

Naša vizija je uvijek prvi i uvijek s Vama. Za klasu bolji investitor, projektant, izvođač građevinskih radova i također za klasu bolji kada je u pitanju najam luksuznih apartmana.

 

Posebno se radujemo kroz ove projekte stanova privući veliki broj kupaca iz dosadašnjeg posla prodaje vozila i još jednom dokazati da smo uvijek korak ispred ostalih.

Naravno da bi to postigli potruditi ćemo se raditi što veći broj projekata u različitim gradovima BiH i Hrvatske.

Svjesni smo da je ispunjavanje ambiciozno postavljenih ciljeva moguće samo ako nastavimo čuvati dostignuća prepoznatljivog imidža i imena i zato nastavljamo njegovati i unaprijeđivati ​​suradnju s našim dosadašnjim i budućim cijenjenim kupcima, poslovnim partnerima i korisnicima naših usluga.

Zemlje
Zgrada
Stana

Želite sastanak?