Kardinala Alojza Stepinca 2A - Trg Svetog Ante, Š.Brijeg

Villa Nin

ZADAR, NIN – Luksuzna vila u izgradnji pokraj mora

 

Prodaje se prekrasna vila u izgradnji u kraljevskom gradiću Ninu pokraj Zadra. Završetak gradnje planiran je do ljeta 2023. godine. Vila je smještena u samom centru grada Nina, udaljena od mora tek 10 metara. Izgrađena u skladu s okolnim ambijentom, ova vila skladno upotpunjuje autentični mediternski stil s daškom modernog luksuza.

Vila je izgrađena na parceli od 214 m2, a sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja ukupne stambene površine 167, 40 m2. U prizemlju vile nalazi se prostrani dnevni boravak, moderno uređena kuhinja, WC i spremište. Na gornjem katu se nalaze tri klimatizirane spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama. U potkrovlju se nalazi još jedna spavaća soba i lođa s jacuzzijem odakle se pruža očaravajući pogled na more i planinu Velebit. U kompletno ograđenom dvorištu vile nalazi se bazen veličine 25,60 m2, vrt i roštilj. Dostupno je i privatno parkirno mjesto.

Vila se nalazi u slikovitom i povijesnom gradiću Ninu pokraj Zadra, pa se u blizini nalazi raznovrstan sadržaj poput trgovina i restorana. Grad Nin nekoć je u povijesti bio poznat i kao kraljevski grad, a duga povijest stara gotovo 3000 godina još uvijek se može osjetiti na drevnim ulicama ovog romantičnog gradića. U Ninu se nalazi 8 km duga pješčana plaža, a u blizini je smješten i lokalitet s ljekovitim blatom. U blizini je dostupno mnoštvo zanimljivog sadržaja poput brojnih Nacionalnih parkova i Parkova prirode, kao i prekrasnih otoka zadarskog akvatorija. Najbliže urbano središte, grad Zadar udaljeno je 17km, a najbliža zračna luka Zemunik pokraj Zadra udaljena je 28 km.

KLIKNITE ZA DETALJNIJU PONUDU