Kardinala Alojza Stepinca 2A - Trg Svetog Ante, Š.Brijeg

PRODAJA STANOVA ŠIROKI BRIJEG

HILLS RESIDENCES

Riječ je o stambenom projektu Hills Residence, kompleksu koji se sastoji od tri zgrade s ukupno 136 stambenih jedinica, a nalazi se na odličnoj neponovljivoj lokaciji.

Prva zgrada će biti poslovno-stambena jedinica koja će donijeti nove poslovne mogućnosti u Široki Brijeg, budući da na tržište Hercegovine ulazi jedan strani trgovački lanac.

Početak gradnje i rezervacije

Uz početak radova 2.listopada, ovaj projekt obećava donijeti svježu i modernu dimenziju životu u Širokom Brijegu.

Ne propustite priliku biti dijelom ove priče i rezervirajte svoj luksuzni stan već od 2. studenog.

Kapacitet budućeg stambenog kompleksa

Prizemlje će biti rezervirano za poslovne prostore, dok će na višim katovima biti smješteno ukupno 40 luksuznih stanova.

Kupcima će, također, na raspolaganju biti 48 stanova u drugoj i trećoj zgradi, kvadrature od 50 do 110 kvadrata.

U ovom jedinstvenom kompleksu, moći ćete birati između jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, stoga nudi ponešto za svakoga, bilo da ste samac, par ili imate obitelj.

Također, planiran je i prostrani parking koji nudi više od 200 parking mjesta (204).

Buduće kupce zasigurno će privući specifična lokacija koja nudi nenadmašiv pogled iz svih stanova, bez obzira na orijentaciju, tako s jedne strane imate pogled na širokobriješku Crkvu, a s druge na kompletan grad na Lištici.

ŠIROKI BRIJEG

Grad Široki Brijeg je administrativno, gospodarsko, kulturno, prosvjetno i vjersko središte Županije Zapadnohercegovačke. Granične općine/gradovi su Posušje (dužina granice 25,9km), Grude ( 21,7 km ), Ljubuški ( 6,8 km ), Čitluk (15,5 km ) i Mostar (48,3 km ). Granica s Gradom Mostarom i općinom Čitluk  ujedno je  i granica sa Hercegovačko-neretvanskom Županijom. 118 km ukupne granice sa susjednim općinama/gradovima zatvara površinu grada Širokog Brijega od 388 km2.

Prometna povezanost

Grad Široki Brijeg je prometno povezan samo cestovnom mrežom. Najbliža željeznička pruga prolazi kroz Mostar. Magistralnom cestom M 6.1 grad Široki Brijeg je povezan s Mostarom i magistralnom cestom M17 Mostar - Sarajevo. Regionalnom cestom R425 povezana je s Čitlukom i Ljubuškim, a regionalnom cestom R420 s općinom Grude. Udaljenost od Mostara je 22 km a od Sarajeva 150 km. Ukupna dužina lokalnih i nerazvrstanih cesta na području  Širokog Brijega je odprilike 400 km.

Grad Široki Brijeg se nalazi na rubu prostiranja mediteranske klime prema području s kontinentalnom klimom. Karakteristična su duga i suha ljeta, a zime kratke i obilate padavinama. Prosječno 140 dana u godini je s pojavom oborina. Na temelju popisa oborina po mjesecima za 32 godine u razdoblju od 1899. do 1961. godine izračunat je prosjek sumarnih godišnjih oborina 1594 mm/godinu. Najmanje oborine su bile 910 mm 1938. godine, a najveće 2748 mm tijekom 1900. godine (Zavod za hidrotehniku, 1963.). Na temelju podataka sa 14 meteoroloških stanica iz perioda 1950. do 1979. godine prihvaćene su slijedeće vrijednosti prosječnih oborina u slivu Mostarskog blata (Energoinvest, 1981.).

Etaža 2 - 1. kat stanova

Etaža 3 - 2. kat stanova

Etaža 4 - 3. kat stanova

Etaža 5 - 4. kat stanova

Etaža 6 - 5. kat stanova